BKI´s Venner

Renovering af CafeénCafeén skal renovers. Hvor meget eller lidt, og hvad skal der ske? Det kan du være med til at bestemme!
Kom til opstartsmødet d. 17. November i Mødelokalet kl. 19:00 og byd ind med ideer, råd eller arbejdskraft.
Projektet løber i Januar og Februar (vi har ikke fastsat datoer endnu). Kan du nogle af dagene? Har du lyst og overskud til at være med?
Uanset om du vil være med som planlægger, kaffebrygger eller hjælpe med at lokalisere materialer, komme med ideer eller noget helt andet, så kom og være med i fælleskabet !


Link til begivenhed på Facebook KLIK HER...Hvad er BKI´s Venner  ?


Gør en forskel i Barrit!


Vil du følge med i udviklingen af Barrit Kultur & Idrætscenter? Måske komme med nye indspark og gøre din mening gældende? Så meld dig ind i gruppen BKI´s Venner på Facebook.

Her kan du følge med på sidelinjen og melde dig ind i projekter, som du synes er spændende.


Link til Facebook Gruppen KLIK HER...
BKI´s Venner er en gruppe for borgere i Barrit og omegn, som har interesse i fællesskabet omkring Barrit Kultur & Idrætsforening.

Du bliver medlem af gruppen på facebook -Brug linket her på siden. KLIK HER...


Når du er medlem af facebook gruppen kan du følge med i hvilke projekter der bliver lagt op, som du kan deltage i.  De forskellige projekter er ønsker fra BKIs brugere/borgere i Barrit og omegn, og projekter bliver lagt op som ”begivenheder” i facebook gruppen.

Ønsker du at deltage i et projekt? Så trykker du deltag på begivenheden, eller kontakter centerleder i BKI hvis du ønsker nærmere info om det enkelte projekt.

Har du en idé til et projekt, så bruger du linket til Idébanken og skriver lidt om det. Herefter bliver det taget med til drøftelse ved et af BKI´s Venners møder, som afholdes to gange årligt i BKIs mødelokale.

Alle medlemmer er velkomne til at deltage ved de to årlige møder, hvor der drøftes prioritering af projekter, samt udformning og planlægning af disse.

Alle projekter fotograferes løbende og lægges op i gruppen på facebook, så medlemmer kan følge med i projekterne fra start til slut og det endelige resultat.

Man kan godt være en del af BKI´s Vnner selvom man ikke er facebookbruger. I så fald retter man blot henvendelse til centerleder og melder sig ind.


 

Se også ” Rammer og Vilkår for medlemmer og projekter i BKI´s Venner”  KLIK HER...


Se en projektskabelon KLIK HER
Idé bank


Brug linket her til at sende din idé til BKI´s venner.


Din idé bliver lagt op herunder på listen.


SKRIV BESKED...

IDEER:


* Jule-hygge dag for børn, pyntning af juletræet* "Mødestedet" udendøres fælles område- være sted